Première theaterstuk ‘Een goed nest’ groot succes

De première van het theaterstuk gebaseerd op het gelijknamige boek Een goed nest is achter de rug. Op 7 oktober zat het DeLa1535517_340448416136155_7140475715469583137_nMar Theater bomvol, ‘iedereen’ was er. De actrices Anneke Blok en Henriëtte Tol speelden de sterren van de hemel – ze zetten zeer overtuigend de almaar ruziënde zussen neer, waarbij de emoties, maar ook de humor, ervan af spatten. De zaal was erg betrokken bij de tragikomedie die zich op de planken afspeelde. Er werd veel gelachen, maar onder de humor werd het menselijk tekort herkend.

Ik ben erg in mijn nopjes met deze toneelbewerking (door Myranda Jongeling) van mijn roman, die sinds september in de boekhandel ligt. Dus: ga het stuk zien, gun uzelf een vrolijke en spetterende avond! Lees eerst het boek, om de verschillende uitvoeringen van hetzelfde thema met elkaar te vergelijken: op hoeveel manieren kun je elkaar het leven zuur maken..

En… Nu op Nu.nl: Vier sterren voor het theaterstuk! ‘Hilarische sneren tot tragische ontboezemingen en beschuldigingen.’ Lees de volledige recensie hier: www.nu.nl/entertainment/3900147/theaterrecensie-goed-nest—-tessa-loo.html

‘Een goed nest’ is niet alleen als theaterstuk te bewonderen en als boek te lezen, maar ook te beluisteren! Het luisterboek ‘Een goed nest’ is te koop in boekhandels en online webshops.

unnamed